areken
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 82

Zo werkt tenaamstellen

Het overschrijven van een auto gebeurt in 5 simpele stappen:

 
  • Stap 1: check of het kentekenbewijs compleet is en neem (als koper) een geldig Nederlands identiteitsbewijs mee (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort).
  • Stap 2: ga naar Carprof ADM Auto's (officieel Kentekenloket in Beverwijk) en laat de auto door ons overschrijven. Hier zijn kosten aan verbonden. Meestal betaalt de koper, maar je kunt ook afspreken om de kosten te delen of om als verkoper de kosten te betalen.
  • Stap 3: geef het vrijwaringsbewijs aan de verkoper en bewaar zelf het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingscode goed.
  • Stap 4: het tweede deel van de tenaamstellingscode en het kentekenbewijs ontvangt u binnen vijf werkdagen van de RDW via de post.
  • Stap 5 (optioneel): doe direct een aankoopkeuring in onze Carprof werkplaats.

Auto overschrijven Beverwijk

Heeft u net een nieuwe auto gekocht of heeft u uw auto verkocht? Dan is het verplicht om deze direct op de naam te zetten van de nieuwe eigenaar. Carprof ADM Auto's in Beverwijk is officieel kentekenloket.

Heb jij een auto, scooter of motor gekocht? Of heb je hem verkocht? Dan is het verplicht om deze direct op de naam te zetten van de nieuwe eigenaar.

Carprof ADM Auto's in Beverwijk is officieel kentekenloket waar je dit binnen een paar minuten kunt regelen. Omdat wij een officieel punt zijn, bent u zeker van een goede en betrouwbare afhandeling. Wilt u de auto ook direct laten checken? Wij zijn een aangesloten Carprof garage en kunnen ook dit meteen voor u verzorgen.

banner_images_0_1652347102617525471.jpg

De diensten van ADM Auto's

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Inkoop / Taxatie en Zoekopdracht tot Financiering / lease . Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Morgen Internet – Zorgeloos Light website