areken
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Onderhoud aan uw airco in Beverwijk

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal. Echter, wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koelvloeistof, kan er slijtage gaan ontstaan. Dergelijke reparaties zijn kostbaar. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Bij ADM Auto's in Velsen-Noord adviseren we daarom om jaarlijks een airco-check uit te laten voeren.

Wat houdt een airco-check in?

Bij een airco-check bij Carprof ADM Auto's in Beverwijk worden de volgende zaken gecontroleerd en uitgevoerd: -Recyclen en bijvullen koudemiddel -Controle functioneren airco, of eventuele lekkage -Preventief toevoegen van fluor lek-detectie vloeistof -Controle van uw interieurfilter

banner_images_0_1652344411690592850.jpg

Werkplaatsafspraak plannen?

De werkplaats diensten van Carprof ADM Auto's

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket werkplaats diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Bandenservice en Pechulp tot Aircoservice. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

BEKIJK ALLE DIENSTEN
Morgen Internet – Zorgeloos Light website